Advocada especialitzada en Dret de Família

Assessorament jurídic i tramitació de separació, divorci, nul·litat i cessament d'unions estables de parella amb especial referència a l'element internacional.

Quan no existeix acord possible en la tramitació de l'expedient de separació, divorci, nul·litat matrimonial o cessament d'unions estables de parella, la continuïtat en la via contenciosa resulta imprescindible per a obtenir una resolució. Aquesta és tramitada i dirigida amb el rigor professional, diligència i implicació que caracteritzen a aquest despatx.

L'acompanyament als nostres clients, que en moltes ocasions es mostren molt sensibles davant aquesta mena de procediments, es fa des d'un vessant jurídic i humana que permet alleujar l'angoixa que pateixen i contribuir a una major i més ràpida recuperació.

La vessant jurídica, que abasta l'assessorament i la direcció de la defensa dels interessos dels nostres clients, passa per un acurat anàlisi de la llei aplicable, així com la competència dels tribunals, especialment quan l'element internacional passa a ser una circumstància de l'expedient.

Telefona'ns al telèfon (+34) 93  272 66 27, o emplena el següent formulari amb les teves dades per a concertar una visita i parlar de la teva situació. Ens posarem en contacte amb tu en menys de 24h.
*Camps obligatoris


© Adell Advocats by Cómo Design

Rosselló 224, 5B. 08008 Barcelona
Telèfon +34 93 272 66 27
administracio@adelladvocats.com