Advocats especialistes en Dret Penal

Delictes contra el patrimoni i l'ordre socioeconòmic, Delictes contra les persones, Judicis Penals, Judicis Ràpids, Judicis per Delictes Lleus, Violència Domèstica, Estafa piramidal Ponzi...

El nostre equip penal gaudeix d'un alt nivell d'experiència i reconeixement en la defensa i acusació dels interessos individuals, sent la nostra senya d'identitat un compromís màxim i la capacitat per adaptar l'estratègia a seguir a les característiques del client (siguin persones físiques o persones jurídiques) i oferint, així, un pla de litigació capaç d'adaptar-se als canvis característics del procés penal.

A Adell Advocats treballem des de la perspectiva del Dret penal modern en l'àmbit d'actuació de tot el territori estatal en aquells procediments judicials en els quals es diluciden responsabilitats penals i patrimonials derivades de delictes, oferint una atenció personalitzada i un servei integral al llarg de tot el procediment penal, tant en la fase prejudicial com una vegada iniciat el procediment, així com en fase d'execució, a través d'un estudi detallat del seu cas (sigui com acusació o com a defensa) i atenent al detall cada fase del mateix per dirigir-lo a una resolució satisfactòria, amb la finalitat d'obtenir el millor resultat possible d'acord amb els seus interessos.

 

Telefona'ns al telèfon (+34) 93  272 66 27, o emplena el següent formulari amb les teves dades per a concertar una visita i parlar de la teva situació. Ens posarem en contacte amb tu en menys de 24h.
*Camps obligatoris


© Adell Advocats by Cómo Design

Rosselló 224, 5B. 08008 Barcelona
Telèfon +34 93 272 66 27
administracio@adelladvocats.com